• Novinky

            • Grantový program "Vy rozhodujete, my pomáhame"

            • Náš cieľ v skratke: 

              Naša základná škola vníma potrebu vzdelávania žiakov v oblasti environmentálnej výchovy. Chceme ponúknuť žiakom osobnú skúsenosť s prírodou, nechať im ju zažívať všetkými zmyslami. Existujúce záhradné sedenie doplníme vyvýšenými záhonmi a hmyzími domčekmi, čím skrášlime a skvalitníme prostredie žiakom, rodičom a občanom. Vytvoríme učebnú a relaxačno-oddychovú zónu v areáli školy pripravenú na zážitkové učenie, relax a hry nielen pre žiakov, ale aj pre celú komunitu Horehronia.

              Prosím, pomôžte nám pri hlasovaní.

              Dnes 11.7.2022 sa začala hlasovacia fáza v grantovom programe "Vy rozhodujete, my pomáhame".  Za nákup v obchodných reťazcoch TESCO získate žetón, ktorým nás môžete podporiť v projekte s názvom "Záhrada, ktorá učí a upokojuje". Je v tom ale malý háčik. Hlasovať za našu školu je možné iba v Revúcej. Preto by sme Vás chceli požiadať, aby ste žetóny priniesli k nám do školy. Každý utorok od 9:00 do 11:00 sme v škole, radi od vás žetóny prevezmeme. Tesne pred ukončením hlasovania zanesieme žetóny do Tesca v Revúcej. 

              Hlasovanie prebieha od 11.7.2022 do 7.8.2022

              Za Vašu ochotu pomôcť našej škole, našim žiakom a vašim deťom vopred zo srdca ďakujeme. 

              Mgr. Anna Belková

            • Športový deň

            • Po namáhavom školskom roku sa učiteľky našej školy tešili na relax v podobe športového dňa. Tento rok sa k nám pridali aj naše dôchodkyne a bývalé spolupracovníčky. Občianske združenie Z@vináč nám finančne prispelo na dopravu, čím naplnilo cieľ podpory duševného zdravia zamestnancov školy.

              Ráno sme vyrazili zo Závadky nad Hronom smer Súľovské vrchy. V Súľovských skalách sme absolvovali náročnú turistickú trasu náučným chodníkom, ktorý nás previedol trasou ľov - Gotická brána - Súľovský hrad - Lúka pod hradom - Lúka na Kamennom hríbe - obec Súľov. Skaly tvorili zaujímavé útvary, takže sme stále mali na čo pozerať. Po namáhavom výkone sme načerpali sily a energiu osviežením v obci, kde nás už čakal autobus smer Závadka nad Hronom. Počasie nám vyšlo. Síce bolo horúco, ale lesy v Súľovských skalách nás príjemne osviežili. Vyčerpané, po náročnom výstupe a zostupe, ale zrelaxované, sme sa vrátili späť. Na ceste domov nás sprevádzala pohoda, spev, krásne a nezabudnuteľné zážitky.

              Ďakujeme za náročný, ale pohodový deň.

              Mgr. Jozefína Ambrozová

            • 3G - Športový deň

            • Učňovskými skúškami a športovým dňom s dôchodcami bol ukončený projekt 3G v akcii. Viac o tomto nádhernom projekte finančne podporenom Nadáciou Poštovej banky Slovenska sa dozviete na našej webovej stránke v sekcii O škole - Projekty - 3G v akcii.